Link :: 02.11.2004 :: 19:51 Link :: 04.11.2004 :: 20:00 bardzo sie cieszę że ktoś chce ze mną wspołpracować;-) już nie mogę doczekać się pierwszych propozycji od was- oto taki plan 1- ja pisze na swoim blogu ciekawy tekst i przesyłam go w komentach na blogu mojego współpracownika 2-on zamieszcza mój tekst ( z moim podpisem) na jego stronie ja robie to samo na swojej 3-wzamian mój współpracownik robi to samo ze swoim tekstem na początku chcialabym potwierdzenia mnie że się jest moim współpracownikiem w komentach. ZACZYNAMY JAKNAJPRĘDZEJ Komentuj(3) Link :: 05.11.2004 :: 08:43 Narkomania .mam koleżankę która uważa że wzięła raz i nic jej to nie robi teraz jak spytałam czy weźmie marysie jeszcze raz to powiedzała że nie taką jak sprzedaja na mieście ale będziem miała dostęp do czystej - i co ja mam jej poradzic , powiedzieć, przemówić do rozsądku ??!! Komentuj(3) Link :: 05.11.2004 :: 16:07 No cóż w gruncie rzeczy to maryśka jest zdrowsza od alkoholu.Nie można panikować,weźmie raz drugi ale zawsze moze z tym szybciutko skończyć.No chyba że już planuje odkłada dużą sumę pieniędzy-wtedy powinnaś się o nią martwić.Mój fumfel palił czasami zioło ale tylko dla przyjemności i nie był kompletnym debilem żeby się od tego uzalerznić.Wszystko jest dla ludzi tylko czasami trzeba wiedzieć kiedy przestać.Pozdrawiam sedrwcznie:biedronka.talk.pl tak napisala biedronka.talk.pl nie wiem czy się z nią zgodzic czy nie - no w gruncie rzeczy .... Komentuj(0) Link :: 11.11.2004 :: 18:05 cześć z tej współprzcy nic chba nie wyszło hoć się starałam nawet coś mi wychodziło ze smalwile - czy jak to sie pisze no c óż nic nie szkodzi - może jakbyście zmnienili zdanie to ja zawsze będe czekać narazie dziękuje belliabli za pamięć i częste pomoce twój blogas jest cool i chyba nie tylko ja to powiem Komentuj(5) Link :: 26.11.2004 :: 19:18 Jestem w fatalnym nastroju- boli mnie głowa i wszystko na kupe. Zaniedbuje ten blog a do cholery po co mi on i tak nikt go nie odwiedza- zapewne teraz w tych komentach będzie pisać "nie nie ja przecież czytam towjego bolga - jest fajny-" nie dzięki. JEŚLI CHCE KTOŚ PRZEJĄĆ TEGO BOGA TO PROSZE NAPISZCIE .... Komentuj(1) Link :: 27.11.2004 :: 21:20 ellooto tekst z komenta zauważcie to co pogrubiłam Hej...nie będę chyba orginalna bo napisze Ci że blog jest naprawdę super(przynajmniej lepszy od mojego)jeśli tylko będziesz dalej pisał a ja będę miała możliwość czytania to napewno będę tu zaglądać i zostawiać komenty.pozdrawiam.3maj się .pa JA NIE JESTEM CHŁOPAKIEM -- ja jestem dziewczyną ( analogicznie) Komentuj(102) Link :: 27.11.2004 :: 21:34 Ale jaja - jak balony KONIECZNIE MI POWEDZCIE CZY WAM SIĘ PODOBAJĄ ... Komentuj(1) |
|
2025
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |